Over Bogaard metaal

OVER ONS

 

Per 1-7-2016 ben Ik gestart met mijn bedrijf Bogaard metaal BV

 

Wij draaien en frezen onderdelen voor derde, dus zijn toeleverancier voor o.a. de machinebouw.

 

Samen met 2 medewerkers waarvan 1 zeer veel ervaring heeft in de branche en een jonge gast die een opleiding volgt via het SVMT waar deze jonge medewerker het vak leert door 6 weken bij ons in het bedrijf mee te werken en daarna 6 weken op school te worden opgeleid.

Onze bedrijfsruimte is gevestigd in de Dorpenbaan 20A in Rijen.

Hier staan 2 CNC bewerkingscentrums en 1 CNC draaibank.

Alles computer gestuurd (CNC).

We werken met een CAM systeem waarmee we de tekening van de te produceren onderdelen in een STP file ontvangen (indien mogelijk), zodat wij deze tekening omzetten naar een programma voor onze machines

We hebben ook de mogelijkheid om zelf te tekenen, voor simpele onderdelen programmeren we aan de machine.

 

Het vernieuwende dat we onze klanten aan bieden is: het afstellen en programmeren van hun metaalbewerkingsmachines zodat hun product op hun eigen machine wordt gemaakt, we nemen de hele voorbereiding uit handen en zorgen in samenwerking voor de juiste strategie. Dit kan voor bedrijven een oplossing zijn als er (tijdelijk) geen vakmensen aanwezig zijn. Zo bestaat de mogelijkheid dat we het hele traject verzorgen van ontwerp tot

 

We doen dit alles met veel enthousiasme en hebben in een korte tijd al diverse mooie producten gemaakt voor diverse klanten die de weg naar ons inmiddels hebben gevonden.

We werken met zeer goede machines en zijn zeer innovatief met het te gebruiken gereedschap, een goede samenwerking tussen de gereedschap leveranciers zorgt voor de beste verspaning  strategie  om producten goed en snel te kunnen vervaardigen.

 

Zo blijven we op hoog niveau verspanen, en maken we de kwaliteit die wordt gevraagd. In  samenwerking met onze klanten, we komen bij U langs en hebben de mogelijkheid om het werk op te halen en goed door te spreken, zo is het contact met de juiste mensen van groot belang voor het eindresultaat.

 

Bogaard Metaal BV      -      Dorpenbaan 20A 5121 DG Rijen      -      06-19403993   -      gert@bogaardmetaal.nl