Skip to content
Menu

Welkom bij Bogaard

Met ruim 40 jaar aan ervaring zijn wij een toegewijd team van vakmensen, gedreven door precisie tot maar liefst op tot op de micrometer (µm). Ons bedrijf, opgericht in 2016, draagt met trots het partnerschap met Simulpars.

Missie & Visie

Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de exacte producten die zij nodig hebben. Met een scherp oog voor precisie en een passie voor vakmanschap leveren wij maatwerk oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen. We geloven in nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij korte communicatielijnen en flexibiliteit cruciaal zijn in het begrijpen van elkaars behoeften. 

Onze medewerkers worden actief betrokken bij het inrichten van onze processen en met trots en plezier ontzorgen wij onze klanten, zodat wij een zo waardevol mogelijk partner kunnen zijn.

BogaardMetaal-4 1

Onze kernwaarden

VAKMANSCHAP EN EXPERTISE

Met passie en toewijding zetten wij ons in om hoogwaardige CNC-draai- en freeswerkzaamheden te leveren. Onze machines en meetgereedschappen zijn zorgvuldig geselecteerd en geoptimaliseerd om aan de meest veeleisende specificaties te voldoen.

MAATWERK EN INNOVATIE

Of het nu gaat om kleine series of unieke prototypes, wij zien uitdagingen in alle projecten. Wij werken nauw samen met onze klanten, denken mee in het ontwerp- en productieproces, en streven naar vereenvoudiging zonder concessies te doen aan kwaliteit.

PERSOONLIJKE BETROKKENHEID

Wij zijn trots op onze sterke betrokkenheid bij onze klanten en de mate van ontzorging die wij hen kunnen bieden. Door persoonlijke levering en bezoeken op locatie kunnen wij niet alleen betere afspraken maken, maar ook producten van de juiste kwaliteit op een persoonlijke manier leveren.

Op de hoogte blijven?

pic (6)

Industriesectoren

Onze expertise strekt zich uit tot diverse sectoren, waaronder: 

  • Machinebouw
  • Revisie industrie 
  • Scheepsbouw 
  • Verpakkingsindustrie 
  • Automotive 
  • High-tech 
  • Medische industrie
  • En complexe machineonderdelen

Innovatie en leerbedrijf

Wij geloven in voortdurende innovatie. Onze machines worden regelmatig gecalibreerd om aan veranderende klantbehoeften te voldoen. Als erkend SBB leerbedrijf investeren wij voortdurend in nieuw talent voor de toekomst. 

Wil jij jouw carrière voortzetten bij Bogaard Metaal?

Bekijk onze  vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen, offertes of een persoonlijk gesprek, neem gerust contact op.

Adres

Dorpenbaan 20A, 5121DG, Rijen

Registratie

KvK: 65992687

BTW NL856347681B01

Lid van de koninklijke Metaalunie

Volg ons:

©Bogaard Metaal BV 2024. All rights reserved.